Тома и Savage Ravage на откриването в събота

Тома и Savage Ravage на откриването в събота

Като истински рокер, Тома също ще открие мото сезон 2011. И то по начин, който ще зарадва всички мотористи – на сцена с много рок музика. В събота, още на площад Ал. Невски, „Музикалният идол” на България ще забие здраво върху сцена, която ще потегли заедно с колоната и ще води цялото шествие. Наелектризиращ адреналин ще тече в кръвта на всички мотористи, под лайв акомпанимента. Подвижната сцена с Тома ще направи мото шествието,  неповторимо зрелище, каквото всички знаем, че може! София ще гръмне под мощните ревове на хиляди мотори и здрав рок!

Погрижили сме се вечерта да бъде също толкова разтърсваща! Резиденция Бояна ще се тресе под здравата музика на Savage Ravage. Те са група от млади и много талантливи момчета, ценители на метъл музиката. Savage Ravage са победители в конкурса на D2 за ученически банди! Младоците ще изпълнят няколко кавъра, заедно със свои авторски песни!

С много бира, приятели, хапване и добро настроение, откриването на мото сезон 2011 в столицата ще бъде незабравимо!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*