Схема за придвижване на шествието на откриването на мото сезон 2011

Схема за придвижване на шествието на откриването на мото сезон 2011

През изминалите години, шествието винаги е предизвиквало известен смут в мотористите. Хиляди мотори се събират на едно и в купом потеглят на грандиозен мото парад из булевардите на столицата. За да може тази година колоната да премине безпроблемно, сме изготвили схема, която ясно да опише формацията на мотористите.

На чело на колоната ще бъде полицейски автомобил, който ще се грижи за безопасността пред нас. Веднага след него ще бъде подвижната сцена, на която през цялото време ще пее Тома. Пътният капитан на мото колоната ще се нареди след сцената и ще отговаря за сигурността и добрата формация на парада. Пред всички мотористи в шествието ще застанат членове от мото клубовете в София. Тяхната цел е да държат колоната стегната и да не допускат „изрязвания”, които могат да доведат до нещастни инциденти, каквито е имало предишни години. След тях се нареждат мотористите, дошли да се забавляват и да се включват в грандиозната мото приказка.

Рев на хиляди мотори ще разлюлее столицата. Разбираме, че адреналинът бушува и кръвта кипи, но отправяме молба към всички. Нека тази година бъдем по-умерени, да спазваме подходяща дистанция и да формираме най-големият мото парад. Да покажем, че можем! Откриването на мото сезона е нашият ден – весел и изпълнен с положителни емоции! Нека го направим такъв за всички!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*