Покана за Welcom Party за откриването на мото сезон 2011

Покана за Welcom Party за откриването на мото сезон 2011

Тази година откриването на мото сезона ще бъде двудневно събитие, което ще се помни от всички. Каним всички мотористи и наши приятели на Welcome Party в петък (25.03), от 18:00ч. пред резиденция Бояна.

 

Подготвили сме специална програма за всички гости.

От 18:00ч до 20:00ч. ще тече DJ парти и възможност за разглеждане на изложените мотоциклети, часто от които са номинирани в годишние награди на MOTO BG „Мотоциклет на годината 2011 в България.” Вносителите ще имат специализирани щандове, където ще могат да обърнат внимание на всеки, които иска да разгледа и разбере повече за най-новите мотори в България. Всичко това ще се случи на фона на рок музика, подбрана от партньорите ни от StraFM.

В 18:30ч., за всички, които искат да запазят спомена за партито ще отвори специално МОТО-ФОТО студио!!! Всички мотористи ще могат да се снимат безплатно с мотоциклета си (може и с любимата си приятелка). Фотосите ще бъдат качени на мото портала MOTO BG и във Facebook страницата на сайта, където всеки ще може да сложи името си на снимката и да я сподели, така че всичките му приятели да я видят!

Точно в 20:00ч започва рок концерт на група Nightmare. Приятелски колектив, който свири експериментален метъл. А след тях сме подготвили едно горещо огнено шоу на група “Art of Fire”, които ще нажежат атмосфертата чрез изкуството на огъня.

Нека всички се чувастват поканени, за  да направим едно щуро парти преди официалното откриване на мото сезон 2011 в София.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*