Ретрото пак е на мода

Ретрото пак е на мода

Този футуристичен мотоциклет е 3D работен проект на един много талантлив млад мъж от Естония на име Кайт. Предполагаме, че когато чуете за Естония, едва ли първата ви съпоставка е с мотоциклет. А, може и да е така, тъй като наскоро ви представихме машината Renard GT, който също идва от Естония.

Що се отнася до този проект, мотоциклетът все още няма име, но знаем, че двигателят е паралелен, двуцилиндров, заимстван от Kawasaki Z1000, който доставя 140 кн.с. Този мотоциклет има много спретнат външен вид. Байкът разполага с барабанни спирачки, дървен газов резервоар, дървен заден калник и един заден амортисьор.

Рамата на мотоциклета е с карбонови влакна, което идва от Buell. Видимо моторът издлежда доста тежък, но много стилен с бели джанти, като допълнителен бонус. Може би този проект никога няма да влезе за производство, но винаги е освежаващо да разберем, че се правят различни проекти, които изглеждат нетрадиционни. По този начин можем да направим оценка на всичко, което мотоциклетната индустрия прави в момента.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*