Бялата акула BMW S 1000 RR

Бялата акула BMW S 1000 RR

Мегалодон е праисторическа голяма бяла акула.  Megalodon е и избраното име за този могъщ звяр, които се превъплащава в една истинска бяла акула. Ние не знаем със сигурност дали те някога са съществували, но би ни се искало да вярваме, че са. Едно истинско зло чудовище, подобно на последния супербайк, идващo от баварската компания е BMW S1000RR. Всички знаем, че BMW е най-отгоре на хранителната верига в категория супербайк. S1000RR ще „изяде” всичко по пътя си.

Създателят е Стивън Флиер и неговото дизайнерско студио, които работят ръка за ръка с Даниел Сатлър от Boso-San. Първата стъпка е да се изготви идеен проект и той го прилага на практика във всички „асиметрични” страни на този завладяващ мотоциклет. Въпреки, че има някои драматични промени по естетичния вид на байка, управляемостта е непокътната. Мотористите, които ще имат честта да се изправят на пътя с този мотоциклет, ще погълнат в „устата си” всички, които се движат пред тях.

Фосилизираната костна структура, зейналата челюст, сърцето, биещо в горната част на резервоара, са само някои от детайлите на този брилянтен визуален редизайн. Жълто оцветените фарове са черешката на тортата. Ние бяхме изумени от този проект и бихме искали да има все повече подобни изпълнения.

Бялата акула BMW S 1000 RR 1 Бялата акула BMW S 1000 RR 2 Бялата акула BMW S 1000 RR 3Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*