Монстър Мотоциклет? Глобално мачкане!

Монстър Мотоциклет? Глобално мачкане!

Като мотористи, много често ни се е случвало да попадаме на самнителни шофьори или по скоро те да пресичат нашия път без каквито и да било предупредителни сигнали. Колко често сме искали да ги…. е да кажем… смачакме. Сега всъчщност вече можем, да караме мотора си и да мачакме всеки по наша преценка. Австралийският стънтър Рей Буман най-верояно също е претъпял подобни изживявания с мотоциклета си и за това е сътворил феноменална машина. Отнело му е три години, но той вече построи Monster Motorbike!

Но защо му е на човека да прави подобно нещо? Отговорът: Рей е прекарал дълги години в конструирането на Monster Truck-ове, така че идеята за един Монстър Мотор си идва естествено.

Моторът е дълъг 9 метра и тежи 13.6 тона! Двигателят идва от камион Detroit Diesel, който задвижва задната гума с автоматична, шест степенна трансмисия Alison. А гумите? Те идват от булдозер Caterpillar. Съшите са изпозлвани в каменните кариери. Цената на едно такова чудо ще бъде около $30,000, но може и да спестявате за втора ръка. Не пропускайте и видеото по-долу.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*