На голо с Aprilia RSV4

На голо с Aprilia RSV4

Не, днес, не е петък и това не е традиционната ни сексапилна галерия. Попаднахме на тези снимки на Aprilia RSV4 и не се стърпяхме да ги споделим с вас.

Когато видяхме за първи път снимките на мотоциклета, трябва да признаем, че не веднага се влюбихме във външния вид на байка.  Разбира се, изглеждаше интересно в бита и затова привлече нашето внимание. Сега стилът на RSV4 е надминал очакванията ни и вече сме влюбени в мотоциклета.

Ровейки се из нета, попаднахме и на видео на Мигел Галузи, който е ръководител на дизайнерския център на Aprilia. Да, той е виновникът за вида на RSV4 и във видеото Мигел разкрива тайната за създаването на мотоциклета. “Идеята беше да създадем минималистичен, без допълнителни екстри мотоциклет. Спортен байк. Мотоциклет, който да се преврне в образец за всички състезателни машини Aprilia. В крайна сметка, идеята да монтираме тесен 1000 кубиков V4 двигател на един от нашите спортни мотоциклети беше толкова вълнуваща, че ни държа будни, дори и през нощта” – споделя Мигел.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*