Концепция 2х2 Kickboxer

Концепция 2х2 Kickboxer

Още през 2009-та година се влюбихме в концепцията на Иан МакЕлрой наречена Kickboxer. Тогава той надмина очакванията на всички и сътвори мотоциеклт, задвижвано от свръхмощния двигател на Subaru WRX. Сега МакЕлрой се завръща с два нови варианта на оригиналния дизайн на Kickboxer: единия с дизелов двигател (също от Subaru), а другия е 2х2 (и двете колела се задвижват от двигателя).

За да направи конфигуразията 2х2 да работи Иан е вградил двойно верижно задивжване, което изпозлва жак вал и различни пиньони, както и мост с U-връзка. Първоначалнаата версия на Kickboxer-а бе направена на 3D модел, за да бъде достатъчно прецизен и готов за производство, но сега не сме толкова сигурни за дизайна на концептуалния 2х2 (това е мил начин да кажем, че авторът е бил специалист по социални науки в колежа и на дали е рабирал толкова от 3D моделиране). Въпреки това идеята със сигурснот е повече от интригуваща.

От друга страна дизеловата концепция Kickboxer не е толкова откачена и може да сработи… само трябва да почакаме някой да я реализира на производствната лента.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*