Лека двуцевка за Honda Hornet 600

Лека двуцевка за Honda Hornet 600

Може ли изпускателна система от само 500 грама да даде сериозно отражение върху естетиката и възможностите на Honda Hornet 600? Може, ако този ауспух се нарича… Double Gun на италианската компания MIVV.

Собствениците на Honda Hornet от версиите от 2007 г. насам сега ще имат още един повод да не слизат от своя мотоциклет, а да продължат да го яхат. Това е заради представената нова специализирана версия ауспух Double Gun на MIVV, който много бързо събра огромен брой почитатели. Оформи се един истински фен клуб!

Този нейкид, един от най-добре продаваните мотоциклети на Honda в последните години, е идеалният кандидат за този ауспух със страхотен дизайн и перфектни показатели. MIVV разработи ауспуха за 600-кубиковия байк (излязъл на пазара през 1998 г. и привлякъл огромен брой ездачи заради лекотата на каране и изгледа на истински стрийтфайтър), за всички машини, като се започне от версията за 2007 г. Ето защо Double Gun може да се монтира на подобрения и енергичен модел от 2009 г., както и за разработения за 2011 г. нов Hornet.

Има идеално напасване между ауспуха и 4-цилиндровия двигател на Honda. Подобренията са значителни, тъй като Double Gun прибавя близо 3 к.с. към мощността при средни обороти. Освен това съществува рязко увеличаване на мощността чрез добавяне на почти 5 Нм въртящ момент при 3900 об/мин.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*