Ducati мечта дори за милионери

Ducati мечта дори за милионери

Как го правят Ducati? Разпространиха марката си върху всичко! Единственото, което липсва в мърчъндайза на италианския мото производител в тоалетна хартия с логото му на нея.

Сега получаваме (е всъщност само милионерите или колумбийските нарко дилъри си позволяват) тази нова състезателна лодка в стил Ducati наречена Cigarette Racing 42X Ducati Edition.

С мощност от 2,200 кн.с. идващи от два отделни двигателя Mercury Racing, всеки с по 1,100 кн.с 42X Ducati Edition е повелителят на вълните. Окраската на моделе е чиста проба стил от Ducati – бяло с червена състезателна ивица. Уюта на вътрешният интериор в бяло с червени акценти е подислен от спезиално създадена от JL Audio стерео уредба. Изключителната творба ще бъде показана официално пред публика на международното корабно изложение “Ménage of Motorsports” в Маями.

Дали ще се обвъжат яхтите с моторите тази година и дали ще може да видим Валентино Роси и Ники Хейдън да се препичат на палубата и да танцуват под звезите при звуците от JL стереото, когато ще пристигнат на пристанище Мисано Адриатико, за да участват в следвашия кръг в MotoGP?Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*