Долетя 2012 Honda Gold Wing

Долетя 2012 Honda Gold Wing

Honda представи обновеният си мотоциклет Goldwing за 2012 година. САЩ ще бъде първата страна, в която ще се продава мотора, но може би това се очакваше като компенсация за затворената фабика в Охайо през 2009.

Луксозният туърър ще бъде изложен в шоурумите от май 2011 година. На възраст вече цели 36 години, мотоциклетът е претърпял някой козметични модификации като е получил подобрена защита от вятъра при краката на моториста и долната част на тялото му. Дисагите сега имат 7 литра повече съвместимост. 45-милиметровата вилка и единичния заден амортсиьор са последно поколение от Nav системата на Honda. За един истински туърър аудио урдебрта трябва да е на най-високо нивои и именно това са направили от японската компания. Със SRS CS съраунд и възможност за включване на MP3 i iPod. Иначе – това е уингът, който всичко познават.

Познат отдавна като апартамент на две гуми, 2012 Honda Gold Wing продължава да пише наследството си. Изцяло разработен за дълъг път, мотоциклетът е снабден с най-ново поколение електроника като иновативната GPS навигационна система с лесен за възприемане и боравена интерфейс, може да споделите любимите си маршрути с приятели или други мотористи, които могат да достъпят информацията през компютър.

Очаквайте скоро цялостно ревю на 2012 Honda Gold Wing. До тогава може да се насладите на снимките …


  1. spiros каза:

    мотора е много готин

  2. ivchotr каза:

    Определено ще е поне 3 пъти по-евтино, отколкото като на мотор 🙂

  3. Wizard каза:

    На това „НЕЩО“ трябва да се плаща данък като за гарсониера!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*