Piaggio обновяват MP3 125 и 300

Piaggio обновяват MP3 125 и 300

Piaggio представи своя революционен трколесен макси скутер MP3 още през 2006 година. Компанията отчете голям успех с тази необичайна формула с две независими предни колела. От пускането на проекта в продажба, италианците са отчели 80 000 продажби на MP3-ки по целия свят. След този успех са решили да обновят своите 125 и 300 кубикови версии.

Обновяването на макси скутера MP3 включва ново име Yourban. Двете версии са загубили част от теглото и идват с нова технология, освежен дизайн и водещи в този клас нива на обордване. Машината Mp3 Yourban разполага със спортен дизайн и ноа светова схема с два цвята. От динамична гледна точка, по-ниското тегло, което е с 15 килограма по-малко от текущата 300 кубикова версия на MP3, ясно се усещат в маневрите и движението. Позицията за водача е идеална с по-компактен вид. Оказа се, че платформата е доста удобна, дори и като си на по-ниска позиция. Новата версия е с 20 мм по-ниска от стандартните MP3-ки. Макси скутерът разполага с по-голямо пространство за краката на водача.

Що се отнася до карането, предницата е по-прецизна и предлага още по-голяма обратна връзка. Подобрението е осезаемо, дори и след първите няколко метра на седлото. Докато препускаме по улиците, почти забравяме за двете колела отпред и инстиктивно управляваме байка като нормален скутер.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*