„Избягване на идиотите по пътя“

„Избягване на идиотите по пътя“

Чувствали ли сте се някога, че вие сте единствения нормален човек на пътя? Сега ще докажем, че това чувство не е сполетявало само вас.

„Избягване на идиоти” е видео, което е качено в YouTube и е заснето от дъблинчанина Роб Бранигън. Клипът е компилация от кадри на лишени от всякаква логика действия на останалите участници в движението по пътя му за рабоа. Много ясно може да видим, че голяма част от заобикалящите го превозни средства са управлявани от „опасни” индивиди.

Бранигън споделя, че е имал 3 основни мотива за заснематено на този интересен видео клип.

„Първо: за малко не бях отнесен от един „идиот”, преминаващ на червено.

Второ: преди няколко седмици, един моторист до мен за малко не бе помлян от автомобил, който едва спря на два сантиметра от него.

Трето и най-важно – говорех с един моторист, който никога до сега не бях срещал, когато излизах от болницата (не по моторджийски повод)… човека бе игубил крака си преди девет месеца, защото някаква жена не видяла червения светофар и минала… през него.

Нямало свидетели, макар и да било пиков час. „Дамата” разбира се отрича всичко и не поема никава отговорност. Той бил шофьор на тир и загубил работата си.”

Чудим се, ако на широките платна и уреденеото движение в Дъблин се случват подобни „идиотщини”, то какво ли ще се случи, ако някой се опита да заснеме подобно видео по нашите булеварди? Има ли смелчага, който да опита…?


  1. Arda каза:

    Той да смее да се оплаче, че си го снимал без негово съгласие – няма значение. Нарушението е ясно доказано и айде частито… книжката и приятно прекарване…

  2. intruder1400 каза:

    По нашите земи ще е доста трудно щото са много.Има люде които просто ти пречат да си караш нормално-и мотористи и водачи на автомобили.Имах случай с ТИР.Карам от доста години и този проблем се задълбочава.Едва ли снимането ще помогне но е добра идея.Трябва само смелчага и камера.Ами ако после те съди че си го снимал без негово съгласие….Може всичко да се очаква по тия земи.

  3. malchoam каза:

    това е много добра идея. искам да видя българските идиоти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*