Моторджийско яке със стил

Моторджийско яке със стил

Нов мото сезон – нов късмет! Време е да сменим част от гардероба си и да се екипираме както подобава. Именно затова представяме якето OJ Desert Jacket. То е всесезонно и е изработено от полиестерни тъкъни. Изградено е от три слоя, които да предоставят най-добрата възможна защита на моториста при всякакви условия. OJ Desert Jacket има сваляща се водонепропусклива мембрана и водонепропускливи ципове. Те осигуряват протекцията така нужна на ездача при всякакви валежи! Вторият слой не пропуска вятър. В комбинация с първия, метеоролгичните условия вече не представляват пречка. Третият пласт е подплатата, която също може да се сваля. Комбинацията от тези три слоя осигуряват повече от комфорт, те гарантират сигурност и стил.

Във вътрешната част на якето OJ Desert Jacket са вградени разтегателни панели, които да го направят удобен за носене и устойчив на износване. Предната вентилационна система се грижи тялото да не се запари в екипировката, както се случва при повечето моторджийски якета. OJ Desrt Jacket разполага с цип, за да се комбинира с панталони OJ Desert Pants.

Ръкавите на мото якето могат да се свалят и то моментално се превръща в елек. Когато спрете за почивка или сте на събор в горещ ден, много бързо и лесно се сдобивате с елек, който да държи прохладно и в същото време да ви удобно. Протекторите също могат да се свалят. Всички те притежават сертификат по CE стандартизацията.

Вижте още за OJ Desert Jacket в нашия онлайн мото магазин >>Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*