KTM отваря магазини в Дубай и Бразилия

KTM отваря магазини в Дубай и Бразилия
Ако до този момент, сме си мислили, че КТМ са в застой сега вече сме напълно убедени, че компанията прескача трапа и започва нов етап от свето азвитие.

От австрийската мотоциклетна компания KTM мислят глобално и ще разширят своите хоризонти с откриването на водещи магазини в Дубай и Бразилия.

KTM Дубай – отвори врати само преди няколко дни и са се насочили с атака на оф-роуд пазара в Близкия Изток. КТМ Бразилия бе открит през декември в Сао Пауло. Те са се насочили да разбият пазара на Южна Америка, които имат малък капацитет на пазара.

От КТМ твърдят, че отварянето на тези отдалечени магазини е един проект, който представлява една голяма и положителна стъпка напред за компанията, която се стреми да се превърне в един истински глобален играч.

Освен пълната гама от мотоциклети, и в двата магазина ще бъде на разположение и суперавтомобила KTM X-Bow, захранван от двигател на Audi TT.


KTM отваря магазини в Дубай и Бразилия 1 KTM отваря магазини в Дубай и Бразилия 3 KTM отваря магазини в Дубай и Бразилия 2
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*