BMW G 650 GS идва в Централна Европа

BMW G 650 GS идва в Централна Европа

Мотоциклетът BMW G 650 GS – една от най-известните едноцилиндрови машини на две колела вече може да бъде намерена в шоурумите в Централна Европа. Мотоът е част от ендуро гамата на BMW за 2011 година, която бе показана официално на мотоциклетното изложение EICMA в Милано. G 650 GS е с двигател, с маскимална мощност ит 48 кн.с. и 60Nm въртящ момент при 6,500 обр/мин. Иключително лек – моторът тежи едва 192 кг. Може да намерим BMW G 650 GS в Abu Dhabi Motors – ексклузивен вносител на BMW Motorrad.

Байкъ е изключително подходящ за начинаещи, благодарение на ниската си консумация на гориво и удивително лесното управление.

С агресивният дизайн за несравнимо представяне при всякакви условия, G 650 GS се осланя на стабилния и висок въуртящ момент, двигателят с един цилиндър с работен обем от 652куб.см. Тялото на новия мотоциклет на BMW  е създаден така, че лесно да се справя на междуградски пътища, с безопгрешна предница, която прави мотора лек, спортен и динамичен.

„Като най-популярния едноцилиндров мотоциклет, BMW G 650 GS се превърна в стандарт за този тип машини. Дали ще сте на път, в града или на писта, моторът ще се справи с всеки терен и ще си струва парите, когато стане дума за удоволствието от карането.” – това казва Арно Хъселман, главният мениджър на Abu Dhabi Motors.

Комплектът от ендуро аксесоари на BMW включва удобни протектори за ръцете, алуминиев предпазител за двигателя и стоманени ролбари.Специалното оборудване прави машината по-безопасна от всякога, тъй като центърът на тежеста е преценен за максимална стабилност, а ABS-ът предотвратява блокирането на гумите.

BMW G 650 GS идва в Централна Европа 01Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*