Последно издание на MV Agusta F4

Последно издание на MV Agusta F4

Италианския производител на мотоциклети MV Agusta лансира второто поколение  на мотоциклета F4 от миналата година. Това не е оригиналната F4-ка, създадена от Масимо Тамбурини в не чак толкова далечната 1998 година. Това, което виждаме е от последното от кухнята на така успешния мотор MV Agusta.

Мотоциклетът MV Agusta F4 1o78 RR 312 е специална серия, наречена с тъжното име Edizione Finale или на наш език „Последно издание”, тъй като след повече от десетилетие, моторът MV Agusta F4 ще бъде спрян от производство.

Машината F4 1078 RR 312 Edizione Finale ще бъде ограничена само до 30 бройки. Всеки един от тях ще се отличава с уникални емблеми, кафява седалка с червени шевове.

Базиран на версията 1078 RR 312, лимитираната серия е с максимална мощност от 190 кн.с. и 124 Nm въртящ момент, а двигателят остава с работен обем от 1078 куб.см. Всеки моторист търси силни усещания и за да отговори на изискванията ни за бързина, машината ще се опита да задоволи претенции на всеки един моторджия като ще развива удивителните 312 км/ч.


  1. vencislav каза:

    ima li nqkoi chasti za tozi model ili da znae ot tuk dali mogat da se porachvat

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*