Излезе DVD с мото игрите на закрито

Излезе DVD с мото игрите на закрито

Предлагаме на всички фенове на мото спорта видео, което не бива да пропускат. Състезанието, провеждащо се на закрито World Indoor Trials за 2010 вече е запечатано на DVD от Duke Video и със сигурност е видео, което ще съжалявате, ако не изгледате.

Камерите, монтирани върху моторите и мото екипировката на състезателите, улавят точните моменти по начин, по който кара дъха ни да спира. Емоциите, радостта, разочарованието, все кадри, уловени в точния момент.

Знаем, че не е лесно да намерим подобен тип мотоциклетни състезания, но те винаги са ни зареждали с адреналин и са ни нахъсвали за каране. Въпреки всичко, макар и да звучи клиширани, не опитвайте това вкъщи. Момчетата са професионалисти, които скачат и се премятат с изключително леки и специално за целта модифицирани мотори.

Не ни остава друго, освен да се насладим на таланта на момчетата. Предлагаме ви да изгледаме трейлъра на DVD-то заедно. На сайта на Duke Video (www.dukevideo.com) може да намерите и поръчате диска. И само да припомним, че испанецът Тони Боу се окичи с титлата и първото място.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*