Камери, радари, стоянки на КАТ в България

Камери, радари, стоянки на КАТ в България

Винаги, когато тръгнем на път си спомняме за онези чичковци, които с една „хубава” червена палка ни поздравяват иззад някой храст. Започваме да се тюхкаме и да се маем, застраховка, пък преглед, пък какво ли не от хилядите им изисквания. Ако не ни поздравят на живо, то след известно време пощаджията ни носи писмо, че сме „звезди”, щракнати от някоя камера. Предлагаме ви прекрасна информация за точното разположение на всички камери, радари и стоянки на КАТ в България.

Въпреки всичко, знаем, че дори самите катаджий не знаят точния брой и местоположение на „следящите” ни устройства и караули. Поради тази причина, всеки желаещ, може сам да отбележи къде е видял и знае да има такъв пункт.

Сайтът е сравнително нов, но набира голяма популярност. Изключително ползезен за нас, мотористите, дори когато не сме на любимите си мотоциклети.

Програмата вече има мобилна вресия за Android, а съвсем скоро ще се превърне в приложение и за други мобилни операционни системи.

Адресът, на който може да намерите цялата информация е: antiradar.braindumpz.com


  1. intruder1400 каза:

    Идеята е добра-няма лошо.Преди време, имаше едно радио което пускаше хубава музика и новинки.Всеки можеше да се обади и да каже къде ги е видял.Често пънувах по Русенския път и където се обадеха слушатели те си бяха там.Когато карах другия мотор, имах радардетектор.Избирах по-бързо каращ и след него.Имат нови уреди за засичане но мотор зад кола….А и то вече не е каране……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*