Нов български тв канал издига рока в култ

Нов български тв канал издига рока в култ

Нов български телевизионен канал ще издига рока в култ, гарантирайки истинско звучене по 24 часа в денонощието и специализирани предавания посветени на различните му стилове.

T-Рок Ти Ви (trock.bg) ще стартира на 10 февруари с разнообразен, но винаги истински рок, акустични (unplugged) концерти на български групи и специализирани предавания.

Телевизионният канал ще покаже многото лица на рок музиката и

ще работи в подкрепа на българската рок сцена.

Новата музикална телевизия ще представя рок културата от последните четири десетилетия – класически рок, хеви метъл, алтернатив, модерен рок, пънк рок, мейнстрийм рок, бритрок и други.

В началото телевизията ще стартира с 24-часово излъчване на музикални блокове, като амбицията на екипа е до 2-3 месеца вече 20 % от ефирното време да бъде запълнено с авторски предавания, посветени на различните поджанрове на рока.

Програмен директор на T-Рок Ти Ви (T-Rock TV) е Евелина Павлова – човек с дългогодишен опит в музикалните електронни медии и познато лице от малкия екран покрай риалити предаването „Биг Брадър“.

Тя е била програмен директор на редица радиостанции, а сега приема проекта като ново предизвикателство и вярва, че рок музиката има много лица и феновете ще се радват да ги видят.

„Т-Рок Ти Ви е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на „Ти Ем Джи“ (Телеманиак Медия Груп*). Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас“, казва Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на „Ти Ем Джи“ (Telemaniac.net).

Екипът на Т-Рок Ти Ви вярва, че рокът е музиката, която има силата да обединява и разчита на активна комуникация с феновете.

източник: Vesti.bg


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*