Izh – концепцията за 2012 година

Izh – концепцията за 2012 година

Izh беше голяма световноизвестна мотоциклетна компания, преди падането на СССР. Компанията се прослави със създаването на още по-масивния Imz-Ural. Производството на мотоциклетите започва още през далечната 1927 година, когато руският инженер Можаров проектира Izh-1. Мотоциклетът е разполагал с напречно разположен 1200 кубиков, V-образен двигател в стил Moto Guzzi и 3-степенна скоростна кутия. Концепцията  Izh за 2012 година е изготвена от младия руски дизайнер Игор Чак.

Дизайнът на мотоциклета е много гладък и аеродинамичен, но също така показва превъзходство със своето тегло. Масивната и силна предница компенсира с по-лека задница. Мощността на байка идва от 849 кубиков, V-образен двигател, който генерира 140 кн.с. 50% от двигателя е изработен от пластмаса, устойчива на топлина. Двигателят има система за автоматично регулиране на горивото, за да го регулира до минимум.

Концепцията разполага с двойна въздушна възглавница. Предната въздушна възглавница, която в момента е в процес на патентоване, поема около 50% от ударите и държи мотора стабилен. Междувременно, главната въздушна възглавница захваща рамената на моториста, като го спира да се придвижва напред. Мотоциклетът Izh е оборудван и с радарна система, камера, 3D LCD дисплей, GPS навигация, Wi-Fi и 4G.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*