Круизър мощен като Hayabusa

Круизър мощен като Hayabusa

Може да ни се вижда невъзможно един мотор Victory Hammer, задвижван от 1700 кубиков, V-образен, двуцилиндров дигател с максимална мощност от 100 кн.с., да бъде къстъмизиран и да развива 320 км/ч с 200 кн.с. Момчетата от Roland Sands Design го направиха. В резултат имаме V-twin, който е мощен и бърз, колкото една Hayabusa или ZZR1400.

„Ако сте пристрастени към скоростта, както сме ние, в главата си имате едни цифри, към които се стремите. Тази цифра за нас е 200” – казват разрзботчиците от RSD.

Круизър мощен като Hayabusa 01

 

Проектът „Мисия 200” бе започнат с множество модификации за подобряване на аеродинамиката и ергономичността и продължава да бъде тунинговат за да бъде двигателят съвършен!

Сега моторът е с перфектен баланс, модифицирани бутала, подобрена смазочна система, полирани глави, клапи от неръждаема стомана, монтирани на турбокомпресор Garrett. Като допълнение, задвижването е променено от ремък на верига.

„Този мотоциклет е най-голямото ни предизвикателство, но въпреки всичко най-сладкото! Събрахме повече от 320 часа в конструирането на мотора и най-вече в частите, тъй като работихме с машина от 2011, за която част от частите са променени от предишния модел за 2010-та.” Кават инженерите.

Моторът е още в процес на разработка. Може да видите метаморфозата на мотоциклетът в двете видеа, които сме ви подготвили по-долу:Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*