Michelin пускат нови гуми за мотори

Michelin пускат нови гуми за мотори

През януари 2011 Michelin ще пусне две нови гуми за мотоциклети за шосейна употреба. Новата гама Pilot Road 3 ще бъде насочена към мотористи, каращи спортно-туристически мотори, а новата версия на спортната гума Power Pure ще бъде добавена към досегашния набор на марката. Спортно-туристическата гама и по-специално Pilot Road 3 е с много добъро сцепление при всяка ситуация като дълготряйността й е гарантирана. Последните допълнениq на Michelin се дължат на тяхната стратегия да подобрят качестото и работата на всяка гума, без това да е за сметка на други основни качества.

В този случай инженерният център разви технологиите X Sipe (XST), които вграждат в себе си уникални двойни прорези в шарката на гумата. Грайферите първо преминават през повърхността на водата, която много по-бързо се оттича към външната част на гумата благодарение на широките прорези. Като допълнение към този захват, Michelin Pilot Road 3 е с подобрена издръжливост, комбинирайки технологиите Michelin XST и последно поколение двойно компонентна нишка, наречена Michelin 2CT. От януари, 9 размера ще бъдат налични, а седем допълнителни размера ще бъдат представени между февруари и август 2011 г.

Гамата гуми за спортни мотори Michelin Power Pure е разширена през тази година с добавянето на нова версия в два нови размера. Гумата дава на мотоциклета идеално управление и гъвкавост със засилено удоволствие от возията. Тя дължи своето изключително съвършенство на архитектура, материяли и шарка, вдъхновена от състезателните гуми Michelin. Последното поколение технология Michelin 2CT предпазва динамичните черти на гумата през целия й живот.

С пускането на новата версия в два нови размера 120/70-17 и 190/55-17 Michelin предлага решение за всеки моторист. Предната гума сега се отбелязва с буквата D, позволява на байкъра да ляга в завоите много по-плавно. Задната гума реагира адекватно в завоите на спортните мотори или на онези с голям въртящ момент.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*