Vyrus 986 M2 – галерия и цени

Vyrus 986 M2 – галерия и цени

Наскоро показахме загатваща снимка на удивителния мотор Vyrus 986 M2 и тъй като мото изложението 2011 Motor Bike Expo Show бе в разгара си, звездата беше именно този мотоциклет. Фантастично изглеждащата машина е със специален дизайн от Асциано Родриго и неговият екип, за да може тя да се състезава в шамионата Moto2.

Vyrus 986 M2 е базиран на двигателя на Honda CBR600RR и ще бъде продаван на отборите на специална цена. Хората зад Vyrus най-вероятно ще пуснат и легална шосейна вресия на мотоциклета, чието произвеждане ще започне през март 2011 година.

Vyrus 986 M2 може би беше най-големият хит на 2011 Motor Bike Expo и със сигурност се сдоби с много нови фенове, които да го поискат под елхата за догодина.

Вече имаме цени за трите различни версии на мотора (Factory, Реплика и Щосейно-легална).

135 килограмовата производствена версия за отборите на Moto2, готови да се състезават в различни шампионати ще се сдобиват с великолепната машина за начална цена € 55,000.

Варианта на Реплика е предназначен само за писта. Ако вече притежавате Honda CBR600RR (в момента Vyrus разработват комплект и за двигатели от R6-ца), сами може да създадете своя Moto2 мотоциклет – трябва да смените спирачките, двигателя, електрическата система, електрониката и таблото. Vyrus ще продават комплекта заедно с шаси, спойлери, гуми и окачване за € 16.950 с ДДС. От тук имате две възможности – или италианският производител да ви го сглоби, или да го изпрати на части и с тази не лека задача да се заемете вие.

Легалната за пътя версия ще бъде налична през късното лято на 2011 година и ще е много близка до тази за писта. Макар и двигателят да се стандартен или малко модифициран, моторът ще може да поддържа фантастичната си естетика с допълнителни фарове, огледала и  мигачи. Всичко това ще струва точно € 25,000.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*