Vectrix въведоха електричката VX-2

Vectrix въведоха електричката VX-2

Vectrix LLC започва новата година с официален старт на своя градски модел VX-2. Изцяло новият скутер Vectrix VX-2 е проектиран, за да бъде идеалният избранк за по-кратки пътувания. Изцяло електрическият скутер VX-2 е по-малък и тънък от версията VX-1 и е перфектната машина за по-ниски скорости, за хора, които искат да избягат от градския трафик и да се придвижват из квартала и града.

Байкът VX-2 е електрически еквивалент на 50 кубиков двигател с вътрешно горене. Vectrix VX-2 е в състояние да ускорява до 48 км/ч и обхват от 64 км. до 89 км., в зависимост от фактори като терен, тегло, скорост и др. Всеки скутер VX-2 разполага със зарядно устройство 48V/20A, който се включва към стандартен контакт 110V/220V като се зарежда за около 3.5 до 5 часа.

Скутерът е с по-нисък профил и по-ниско тегло, което го правят най-добрия избор за мотористи, търсещи маневреност, необходима за градския трафик. Той предлага и по-модерна технология, интуитивно управление и тръбно стоманено шаси, което го прави толкова надежден и вълнуващ на достъпна цена.

Цветовата гама, в която ще се предлага електрическия байк е син, червен, жълт и зелен.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*