И мотористите пишат книги

И мотористите пишат книги

Преди няколко дни в барселона , Испания Дани Педроса стартира своя проект – детска книга. Книгата е озаглавена “две елфи за Дани Педроса” и разказва историята за своя старт в света на състезанията.

Книгата се основава на радостта на малкия Дани, който получил един много специален подарък за Коледа, когато е бил едва на 5 годишна възраст. Под коледното дърво е Дядо Коледа е оставил мотокрос екипировка с две от най доверените си елфи, Тим и Том. Тяхната работа била да останат с Дани и да му помогнат да поеме по първите си стъпки в света на мотоциклетите, за да се превърне истински световен шампион.

Книгата на шампиона е насочена към деца на възраст между 6 и 12 години и щще се продава в тираж от 3 000 копия на каталонски.

„Когато бях помолен да направи посвещение на читателите, си помислих, че това е една история, за това как мечтите се сбъдват. От най-ранна възраст, когато видях състезанията по телевизията, моята мечтата се възроди – да стана пилот. И сякаш на игра, най-накрая мечтата ми се превърна в реалност. Всички деца имат мечти и най-важното нещо е да продължаваме да опитваме, докато достигнем до тези мечти, въпреки, че изглежда труно. Усилието е важно, защото само талант не е достатъчен. Това са важни стойности, които се учат още в детска възраст. Винаги съм се чувствал много добре с деца, защото те са най-благородните хора в света.” – споделя Дани Педроса.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*