Suzuki с официално видео за GSX-R600

Suzuki с официално видео за GSX-R600

Един от най-почитаните японски мото производители, а именно Suzuki, за пореден път разби любителите на спортни мотоциклети с новия си модел GSX-R600. Инженерите на Suzuki са вкарали всички възможни последни иновации в технологиите, подбрали са най-доброто и са го вградили в 600 кубиковия спортен звяр.

Suzuki вече пуснаха официално видео за 2001 GSX-R600, което кара всяко косъмче по тялото да настръхне при вида и скоростта на машината.

Теглото на мотора е намалено с поразителните 9 килограма от предишната версия – 2011 GSX-R600. Двигателят съдържа в себе си технологиите на MotoGP и има по-широк диапазон на средните обороти, обновена скоростна кутия с по-ниско съотношение между отделните предавки. Най-важното подобрение може би е, че Suzuki GSX-R600 идва фабрично с четирибутални радиални преди спирачки Brembo. Това се случва за пръв път в историята на Suzuki. Освен това предната вилка е Showa. Със сигурност окачването и спирачките са с най-висок клас. Междуосието е с 15 мм. по-късо без това да оказва влияние на шарнира. Благодарение на това си подобрение – мотоциклетът е изключително маневрен, а завоите са детска игра.

Освен пълната „кошница” с нови компоненти, здрави връзки и хиляди одобрения, Suzuki GSX-R600 е изцяло нов мотор, лесен за каране, гъвкав, а в същото време агресивен и стабилен в завоите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*