Diesel ще спонсорира Ducati

Diesel ще спонсорира Ducati

Докато другите отбори в MotoGP търсят всякакъв вид спонсори, за да подкрепят техните състезателни усилия, на други спонсорите им чукат  на вратите. В този случай визираме Ducati.

Последния, който завърза сделката с Борго Панигале е Diesel (много скъпа екипировка –  чифт панталони се продават за 140 евро в Италия).

Двете „произведени в Италия” компании подписаха двугодишно спонсорство, което означава, че логото на Diesel Mohican, което ще заеме позиция на на спойлерите и екипа на Валентино Роси и Ники Хейдън.

Това не е първият път, в който компанията на Ренцо Роси – Diesel (няма връзка с Валентино) спонсорира състезателен отбор. Логото на Diesel стоеше на супербайка Ducati през 1999 година, когато отбора спечели първата си световна титла с Реймънд Рош.

Важно партньорство се зароди в първите дни от новата година между Diesel и Ducati. Двете марки, познати и обичани в цял свят, имат общи корени: творчеството и иновации, типични за „произведените в Италия“ традиция, различни фактори, които са дали възможност на двете компании да се утвърждават и да се превръщат в истински италиански икони по целия свят. В постоянното преследване на високи постижения, двете марки са спечелили международна репутация през годините, като постигат изключително големи цели, следвайки нетрадиционни пътеки.

Чрез това партньорство сезонът за 2011 на MotoGP  ще се сдобие с логото на  Diesel върху спойлерите, по ръкавите на състезателните екипи, носени от несравнимите шампиони на Ducati Marlboro Team – Валентино Роси и Ники Хейдън, които са готови да поемат на пистата и да се конкурират за първата титла.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*