Томбола за покана за концерта на Helloween в София

Томбола за покана за концерта на Helloween в София

От днес започва играта на MOTO BG и Loud Concerts за една покана за концерта на легендарната германска група Helloween в зала „Христо Ботев” от 20:00ч. на 23 януари 2011г. Най-големият късметлия, дал правилен отговор на нашият въпрос ще отнесе пропуска на 20 януари 2011 г.

Можете да участвате в нашата томбола ТУК >>

HELLOWEEN с концерт в България на 23-ти януари 2011! Финландците от Stratovarius – специален гост !

Немската пауър метъл машина Helloween ще стъпи за пети път в България на 23-ти януари 2011г. Столичната зала „Христо Ботев“ ще бъде разтърсена от симпатичните германци, които ще представят у нас последният си албум „7 SINNERS“. Специален гост в предстоящото турне на Helloween ще бъдат финландците от Stratovarius, които също ще видим и чуем на 23-ти януари в София. Stratovarius бяха у нас в началото на тази година със самостоятелен концерт и демонстрираха високата си класа. След изключително успешната комбинация между Helloween и Gamma Ray (последното им турне от 2007/2008) сега германците се спират на Stratovarius и едва ли случайно ги наричат „супер групата“. Вокалът на Helloween – Andi Deris споделя: „Имахме чудесна съвместна работа с Gamma Ray. Сега сме горди, че ще имаме до себе си банда като Stratovarius. Нека нашите фенове са готови за истинско пауър метъл парти – ще се видим съвсем скоро!“.

Настоящият състав на Helloween се състои от: Andi Deris – вокал, Michael Weikath – китара, Sascha Gerstner – китара, Markus Grosskopf – бас, Daniel L?ble – ударни. Бандата е основана в началото на 80-те години на 20-ти век и е считана за една от първите и най-известни пауър метъл групи в историята. Запазена марка на Helloween са песните със забавни текстове и пародиен характер. Самото име на групата е пародия на името на празника Halloween (празника на Вси Светии). Не случайно символ на групата е тиква с изрязани очи, нос и уста.Коментарите са забранени.