Коледни подаръци за моторджии

Коледни подаръци за моторджии

Имате ли мотористи в къщи? Идват коледните и новогодишни празници и ако все още не сте избрали подаръците, защо не помислите за мотоциклетен подарък?

 

Ние ви предлагаме няколко идейки с които да започнете пазара си. Разбира се, много от моторджийските подаръци зависят от бюджета. Ако се чувствате наистина щедри и нашите съвети ви се сторят удачни може да започнете с пазаруването.

 

Каска
Това е първото ни предложение, тъй като това е много важна част от екипировката на един моторист. Тук няма място за спестявания. Един моторист трябва да бъде добре защитен, затова ние предлагаме да започнем от най-важното – главата. Хубаво е да намерите най-подходящата, а именно Shoei, Arai, или Bell – това са едни от качествените марки на пазара.

 

Добро яке
Нека помислим за нещата, които могат да ни се случат, когато сме на път, ако сме облечени само по тениска. Можем да проверим за добри якета кожени или не в зависимост от вкуса на моториста и да го изненадаме с едно качествено яке. Не забравяйте да изискате сертификат, който ще гарантира за качеството на продукта.

 

Коледни подаръци за моторджии 1 Коледни подаръци за моторджии 2

 

Ако бюджета все още позволява, можем да вземем каската и якето, който ще бъдат не само за сигурност, но човека, за когото е предназначен подаръкът ще изглежда удивително на байка си.

 

Дъждобран
Друга удивителна идея е дъждобранът, особено в тази дъждовна година, в която времето е непредвидимо и дъждът може да ни изиграе лоша шега, особено ако сме неподготвени. С един дъждобран можем да запазим моториста си сух.

 

Ботуши
Този подарък също спада към „солените” подаръци, но ако байкъра кара с неподходящи обувки, то е време за защита на тези глезени.

 

Коледни подаръци за моторджии 3 Коледни подаръци за моторджии 4

 

Протектори
Протекторите тип костенурка са наистина много харесвани от мотоциклетната общност, тъй като осъзнават колко важен елемент е той от цялата екипировка. Затова и влиза в списъка на подаръците изненада за мотористи.

 

Ръкавици
Оригинално и на сравнително добра цена. Можем да изненадаме моториста с нови ръкавици, които също са незаменима част от мото екипировката.

 

Можем да изберем ръкавици с допълнителен протектор, разположен на кокалчетата на ръцете като предпочитаната  изработка е от кевлар.


Коледни подаръци за моторджии 5 Коледни подаръци за моторджии 6

 

Екипът на MOTO BG Ви пожелава весели празници!


  1. Кендо каза:

    Хубава идея,но само дъждобрана може да се купи наслука.Всичко друго трябва да се мери .И подаръка спира да е изненада 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*