Мотоциклетният екип Tron Legacy

Мотоциклетният екип Tron Legacy

Доста размишлявахме над това, какво трябва да е облеклото за къстъм мотоциклетаTron Legacy, а отговорът се появи на следвщия ден – вече е на разположение екипът за този феноменален къзстъм.  Докато доближава датата за премиерата на култовия филм “Трон: Заветът” на Disney, свързаните с него изделия започват да стават достъпни за ентусиасти. След като елипът на Parker Brothers Choppers обявиха, че все още  има мотоциклети за продажба, вече са набавени и екипи за тях.

Мото екипировката се предлага в два варианта, а именно “Sam Flynn”, базиран на главния герой от филма – Гарет Хедлунд и „Quorra“, носен от Оливия Уайлд.

Екипът включва всичко необходимо, което да предпази байкърите в безопасност, а именно: яке, панталони, ръкавици и ботуши. Екипировката може да бъде закупена, както в пакет, така и по отделно. Мотоциклетният екип е одобрен от CE стандарта. Разполагат с кожени детайли както и светлоотразителни линии.

Според етикета, материалите, използвани за екипите са същете като тези, използвани в дизайнерските костюми за самия филм.

Въпреки това, мото екипите са на сравнително добра цена: мъжкият вариант е на цената от $ 995 и дамски $ 899. Компанията твърди, че екипите ще бъдат в продажба от 7-ми януари 2011 година.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*