Honda VT1300CX

Honda VT1300CX

Мотоциклетът VT1300CX е един мотоциклет стартиран от японската компания Honda. Този мотор е вече готов в САЩ под репутацията на Honda Fury, с различни отзиви от обществеността. Този факт представлява успешен експеримент за двуколесното. Къщата от изгряващото слънце е успяла да създаде отражения във всяко едно отношение на традиционните мотоциклети, произведени във щатите. Факте е, че VT1300CX е байк, който десетилетия наред държи класическия чопър на гребена на вълната в Съединените щати.

Що се отнася до двигателя, този мотор разполага с 1312 кубиков V-образен, двуцилиндров двигател с водно охлаждане, електронно впръскване на горивото както и двоен разпределителен вал. Всичко се олажда от радиатора, разположен в долната част на рамата.

Тръбовидното, стоманено шаси е с висока якост, което може да даде максимална ефективност във всяко едно отношение. Байкът е оборудван и с алуминиеви джанти и шарнир.

Трябва да отбележим, че шасито на превозното средство се базира на две ключови фигури: 32 ° наклон на вилките и 1805 мм междуосие. Тези данни ясно показват формата на този мотоциклет, който без съмнение е един от най-дългите сред байковете в употреба. Не можем да пропуснем и специалния дизайн на резервоара, който има капацитет от 12.8 литра. Японският чопър ще се предлага  на пазара в два варианта: син и черен.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*