Четири варианта на мотоциклетни багажници

Четири варианта на мотоциклетни багажници

Независимо от това дали излизате просто за еднодневна екскурзия или за по-дълго пътуване, най-често взимаме предмети, които са твърде обемисти, за да се поберат в джобовете ни. Затова решението на този проблем е мотоциклетен багажник. На пазара има голямо разнообразие на различни стилове чанти между които стои точно вашата. В зависимост от вида на мотоциклета, който притежавате, в зависимост от това какъв моторист сте, ще трябва да избирате от най-различни видове торби като мотоциклетни дисаги, чанти прикрепящи се към резервоара или опашката на мотоциклета.

Нека да видим няколко вида чанти, които са на пазара днес:

Мотоциклетни дисаги

Винаги имаме нужда от багажно пространство, за да поставим някакви неща. Дисагите или куфарите са най-предпочитаната форма за съхранение като добавя и творчески и естетичен вид на мотора. Може да изберете между кожа или текстил, в зависимост от това кое ще ви служи по-добре, независимо от това дали ще вземете целия хранителен магазин или ще преминете целия континент. Тези чанти са подходящи за почти всичко.

Мотоциклетни чанти за резервоар

Може да си подсигурите чанти за резервоара, ако търсите допълнително място. Те са много по-удобни, тъй като ви дават възможност за по-лесен демонтаж. Предлагат различни секции като например джобове за карти и други подобни разделения, който са удобни при дълги пътувания. В тези видове, може да видите и магнитен монтаж, който позволява лесното онделяне.

Четири варианта на мотоциклетни багажници 2 Четири варианта на мотоциклетни багажници 4

Мотоциклетна чанта за инструменти

Ако търсите нещо, в което да съхранявате по-малки неща като портфейл, слънчеви очила или други дреболии, за който нямате място в джобовете може да се спрете на на компактната торбичка за инструменти.

Мотоциклетни раници

Планирате да вземете със себе си някои неща, без да е необходимо да монтирате всички тези чанти, куфари и т.н.? Не сте доволни от обикновените раници? Единственото решение е да си вземете специално изработена за мотоциклети раница. Добрата раница е направена от найлон, който е водоустойчив и обещава стабилност особено по време на каране с висока скорост. Това е едно добро решение за работещи или мотористи, които предприемат ежедневни пътувания.

Четири варианта на мотоциклетни багажници 1 Четири варианта на мотоциклетни багажници 3

Една от добрите марки, подходящи за извънградски пътувания, а и за града е OJ Atmpsphere Metropolitane. Съвсем скоро ще направим представяне на марката и ще може да я поръяате от нашия онлайн магазин.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*