Спортната концепция Audi RB-1200 S

Спортната концепция Audi RB-1200 S

Едно от нещата, които никога не остават незабелязани в автомобилния свят са концепциите за двуколесни превозни средства, идващи от автокомпании без традиции да произвеждат мотоциклети. В случая, така е при Audi, които за пръв път ще направят такава стъпка в нази насока – автомобилната компания най-вероятно ще направи нещо подобно на спортен байк, замислен от дизайнера Гарвин Харви. Мотоциклетни проекти от Audi не са новост, но проектът представен на снимката изглежда ще бъде възможна идея за немски мотоциклет, произведен от марката с четирите кръга.

Наречен Audi RB-1200 S, концептуалният байк на дизайнера Гарвин Харви, който изпозва информация от автомобилите на Audi, като светлините от модела R8 свързват мотора с колата. По-конкретно,  стандартните фарове на Audi R8 са съставени изцяло от светло диоди (LED).

Също така, предната спирачка ще бъде оцветена в автентичното за Audi червено, с логото на Audi, гравирано в метала. В допълнение, в задната част на мотоциклета ще има двоен ауспух, разположен под седалката и под задните светлини. Що се отнася до седалката, тя ще бъде направена от кожа с карбонови влакна като няма да бъде пропуснато и логото на Audi, гравирано и на седалката.

Като цяло дизайнът на мотоциклета  е вдъхновен от  известните състезателни коли Auto Union D-Type, от 1930 година.

Спортната концепция Audi RB-1200 S 1 Спортната концепция Audi RB-1200 S 2Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*