Ducati плануват нов макси скутер

Ducati плануват нов макси скутер

След успеха на Ducati, който те постигнаха с представянето на новия им круизър Diavel на мотоциклетното изложение EICMA 2010 година в Милано, пуснаха нови слухове за италианския мотоциклетен производител, а именно, че Ducati плануват нов макси скутер.

Според източници, педи време в интервю в една италианска медия, маркетинговия директор на Ducati Диего Сгорбати споделя, че Ducati обмислят да пометът сегмента. Мотопроизводителят Ducati ще разгледа няколко сегмента мотоциклети, скутери, къстъми, ендуро и офроуд. Това е нормала експанзия.

Официалният вносител на Ducati в Австралия Лорън Лий, заяви, че: “Ducati ще наблегна на скутери с високи характеристики, а не на 50 кубикови машини. Може би след 2010 година.” Лий също твърди, че Ducati не отхвътля възможността за производство на електрически машини, но Лий каза, че все още нищо не е сигурно.

Очаква се, след излизане на пазара на макси скутера на Ducati  да се конкурира с модели като настоящите Yamaha TMAX и Gilera GP800, както и с евентуалните серийни версии на Honda New Mid Concept и BMW Concept C.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*