Triumph все по-неудъжими – новият турър Trophy е заснет

Triumph все по-неудъжими – новият турър Trophy е заснет

От изтекла информация се смята, че британският мотоциклетен производител Triumph продължава да обновява продуктовия си каталог. Начело е новият макси турър Triumph Trophy, с който мотоциклетната компания ще се противопостави както на BMW, така и на японските предложения в този клас. Мотоциклетът все още не е обявен официално, но е засечен в Испания, по време на тестове, които Triumph провежда там. От снимките, веднага направихме асоциация с модела на BMW, който явно ще бъде прекият му конкурент.
Triumph все по-неудъжими – новият турър Trophy е заснет 1
Предполага се, че новото Trophy ще има изцяло нова скоростна кутия, съчетана с вторична карданна предавка, което от своя страна е задължително при този тип мотоциклети. Мотоциклетът ще бъде изграден от нулата, всичко ще бъде изцяло подменено като изключим няколко компонента по двигателя, които може би ще останат като наследство от старата 1050 кубикова версия Trophy.

Triumph разработват Trophy поне от три години и той ще бъде може би най-значимият модел за компанията, откакто Daytona се появи през 2006 година. Очаква се байкът Trophy да влезе в продажба края на 2011 година като модел за 2012.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*