Какво представляват трасетата за дърт байк?

Какво представляват трасетата за дърт байк?

Състезанията с дърт байкове и мотокрос обикновено се правят на определени трасета, които са предварително определи, докато каскадьорските пътеките са израз на свободното каране. В някои райони можете просто да се качите на байка си и да карате както и където си пожелаете. Очевидно е, че има някои основни правила, за да насърчите безопасното каране и да намaлите рисковете от опасни злополуки, но ако забележите по-добър маршрут, може да го използвате.

Има различни затруднения по трасето, които са трасета за начинаещи, като се стига до трудни трасета и ако не сте нови каскадьори, тогава трябва да започнете от самото начало и да се издигате по пътя си нагоре, докато получите по-голяма увереност, умение и експозиция.

Какво представляват трайл мотоциклетите?

Каскадьорските мотори са различни от другите видове дърт байкове, защото те са проектирани да работят както на пътя, така и извън него. Трайл мотоциклетите са по-устойчиви за неравностите по трасето и не могат да бъдат разтърсени като обикновените мотори. Очевидно е, че тази съвместимост на шосе и писта означава, че мотоциклетите са всестранно развити, те са добри за пътища и за трасета, но не и съчетание от двете.

Може ли някой да изпробва каскадьорските трасета?

Пътеките са лесно достъпна форма за каране на дърт байк, но в случай, че карате трайл байк на пътя, разбира се, имате нужда от едни и същи такси и документи, каквито са необходими и на един обикновен шосеен мотоциклет. За да карате такива мотоциклети по трасе, все пак, това не е необходимо, въпреки че на някои от по-елитните трасета допускат само опитни каскадьори, затова е по-добре да поразпитате преди да предприемете внезапно пътуване. Има много трасета из целия свят, дори и на места, за които не сме и подозирали. В някои райони дори не е необходимо да използвате предварително определени маршрути, но винаги трябва да внимавате, когато карате, защото винаги може да има невидими препятствия или пешеходци.

Има групи от хора от цял свят, които пътуват заедно, за да намерите най-добрите пътеки е необходимо дори един бегъл поглед в интернет, където ще намерите множество сайтове, предлагащи информация, указания и дори ръководства за някои от най-добрите трасета по света. Ако имате някой и друг излишен лев, може дори да се регистрирате и да получавате информация за нови трасета, както и кога са открити или отворени. Това са подробности за някои от по-неизвестните трасета из света, произхождащи от професионални и непримирими каскадьори.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*