Top Gear Live избра Suzuki – видео

Top Gear Live избра Suzuki – видео

Живото шоу TopGear Live от създателите на многократно награждаваното телевизионно предаване Top Gear, избра Suzuki GSX-R600 за мотоциклет за световното си турне за 2010-2011 година.

То започна по-рано тоз месец в Ърлс Корт в Лондон. Зрелищното шоу със спиращи дъха каскади и зашеметяващи специални ефекти обикновено е запазена територия за машини с четири колела, но избра GSX-R600 като единственият двуколесен представител в програмата, която представя пред хората с бензин в кръвта истински триизмерен екшън на живо.

Top Gear Live избра Suzuki - видео 1 Top Gear Live избра Suzuki - видео 2

„Искам в Top Gear Live да има повече мотоциклети, а спортните мотори като Suzuki GSX-R600 привличат също толкова погледи, колкото Nissan GTR. В нашето шоу са някои от най-бързите автомобили в света, с настройки почти отвъд границите на възможностите им, така че мотоциклетът, който се осмели да излезе на арената, трябва да има сериозна динамика зад гърба си. За нас GSX-R600 се вписва идеално в картината и участва заедно със Стиг, който кара Mustang със 600 к.с. В ръцете на Дъги Лампкин, един от нашите опитни каскадьори, GSX-R определено ще накара автомобилите да се поизпотят”, смята Роулънд Френч, изпълнителен продуцент на Top Gear Live.

Шоуто ще посети седем града и ще събере публика от над 300 000 души. GSX-R600 ще е редом до звездното трио Джереми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд в Лондон, Бирмингам, Дъблин, Бризбейн, Мелбърн, Йоханесбург и Осло.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*