AMG и Ducati се срещнаха на пътя – видео

AMG и Ducati се срещнаха на пътя – видео

Немските тунери ще бъдат партньор на италианския отбор в следващия сезон на Moto GP. От друга страна клиентите на AMG ще имат възможността паралелно да тестват и мотоциклетите Ducati.

AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 1 AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 2

AMG и италианският производител на мотоциклети Ducati обявиха началото на съвместното си партньорство. Първоначалното им намерение е да разработят общи пазарни дейности. Договорът бе подписан от главите на двете компании Ола Кялениус от AMG и Габриеле дел Торкио от Ducati вчера на специална пресконференция в деня за медиите на „Автомобилен салон Лос Анджелис 2010”.

AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 3 AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 4

Първият видим резултат от съвместната им дейност ще бъде серия от маркетингови и спонсорски активности. AMG ще подкрепи отбора на Ducati в MotoGP в качеството си на официален партньор от 2011 г., а в рамките на мероприятия за клиенти на немските тунери участниците ще имат възможност за изпробват възможностите на мотоциклетите от италианската марка.

AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 5 AMG и Ducati се срещнаха на пътя - видео 6

Любопитен факт от историята на Ducati е, че от началото на създаването си през 1926 г. компанията е произвеждала части за радио-приемници, а с мотоциклети се захваща едва след 1946 г.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*