Първото интервю на Роси след операцията

Първото интервю на Роси след операцията
48 часа след операцията на рамото, Валентино Роси даде свето първо интервю за италианско телевизионно шоу. „Капитан Вентоса” (странен тип в жълто) отиде в дома на Роси, който се намира в Тавуля, за да провери състояниеро на деветократния световен шампион с Марко Симончели.
Доктора с шина на ръка, след въпроса, касаещ неговото състояние, отговори: „Болката е ужасна, доста е болезнено, но пък е нормално след такава операция и имам затруднения със съня. Операцията мина много добре, сега ръката ми е превързана, рамото ще се оправи на 100%, но това е въпрос на време.” „Рамото ми беше в по-лошо състояние, отколкото си мислехме, налице е фактът, че продължи два пъти по-бързо” продължи пилотът на Ducati.
„Всички сухожилия и другите неща, които мислехме, че са само увредени, в действителност са били счупени. Сега съм с ново рамо и нямам търпение да го изпробвам! Реших да издържа до края, за да се състезавам и дори няколко от състезанията минаха доста добре, но аз трябваше да стискам зъби, беше наистина трудно …”Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*