UNO – иновативен електрически мотоциклет за $25,000

UNO – иновативен електрически мотоциклет за $25,000
Млад изобретател е създал мотоциклет с ексцентричност – той използава две колела, но те са разположени в непосредствена близост един до друг, което създава илюзията, че е с една гума. Компанията базирана в Масачузец BPG Motors е на път да направи революция в света двуколесните със мотоциклета UNO. Председателят и основател на компанията, 21-годишният изобретател Бен Гулак казва, че байкът ще има възможности на макси скутер.
Мотоциклетът Uno работи на два етапа. При по-ниски скорости, колелата остават паралелно предоставят на водача както малко компактно превозно средство, така и маневрен байк за градски условия. Мотоциклетът предоставя на водача и по-безопасна, по-стабилна платформа за висока скорост на придвижване. Странното на вид изобретение има само една функация – включване/изключване и се контролира изцяло от движенията на тялото. Водачът трябва да се наведе, за да ускори и обратно да намали.
Гулак, първоначален план иска да произведе 30 мотоциклета в рамките на следващите 8-12 месеца. Байкът Uno ще разполага с максимална мощност от 57 км.ч., а цената на която ще се предлага е 25 000 долара. Въпреки това, има тенденция максималната скорост на ексцентричния байк да се увеличи, а цената може да падне до около 6-7,000 долара.
UNO – иновативен електрически мотоциклет за $25,000 01 UNO – иновативен електрически мотоциклет за $25,000 02


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*