BRUTALE 800 DRАGSTER в България

BRUTALE 800 DRАGSTER в България

Италианската марка за мотоциклети MV Agusta представи за първи път в България новият Brutale 800 Dragster, последното произведение в колекцията от шедьофри на марката. Официалната премиера на модела Brutale 800 Dragster на международната сцена предизвика истински фурор от нестихващи емоции в началото на годината. Превъзходството на Brutale 800 Dragster, е повече от очевидно и надминава дори и най-смелите очаквания на почитателите на италианската марка.

Техническите данни на новото Brutale 800 Dragster, с които претворява мотоциклетната страст в спираща дъха реалност, която носи поредица от вълнуващи преживявания на пътя ще откриете в раздела „РЕВЮ“ на www.moto.bg. Безспорното съвършенство в изработката провокира неутолим състезателен дух в притежателите на Brutale 800 Dragster, като не им позволява да останат безразлични в преследването на поредното предизвикателство по пътя към свободата на две колела.

Brutale 800 Dragster въплащава  опита на MV Agusta и интуицията на неговите създатели, символизира мотоциклетното минало, настояще и бъдеще на няколко поколения. 100 % Brutale, нещо повече от мотоциклет – ненадминато технологично съвършенство, което излъчва прелестно сияние във всеки детайл и форма.

Инжекционната система MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) позволява гладко освобождаване на мощността и динамика, дори и при екстремни натоварвания, с включен осем степенен тракшън контрол, който напълно може да бъде изключен.

Седалката е проектирана така че да подобри комфорта на водача, като майсторските и стилни шевове издават естетическата принадлежност на модела. Brutale 800 Dragster се отличава с още по-функционални степенки и опори, нови предпазители на петите и специално разработени джанти.

Официален представител за страната на MV Agusta, е фирма „Сенакс” ООД, която предоставя 12 % отстъпка до 15 август за всички налични модели на марката, в шоурума на фирмата, с изключение на Brutale 800 Dragster. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на мотоциклетите MV Agusta е обезпечено в Senax Auto & Moto Service.

„Сенакс” ООД предлага всичко необходимо за мотоциклетистите – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, облекла и обувки на водещи световни производители, заедно с моторните масла и добавки LIQUI MOLY.

„Сенакс” ООД е официален вносител за страната на лидера при производството на каски – Arai. В шоурума на фирмата са представени най-актуалните модели на марката, при чието производство се използват последно поколение иновативни технологии, които гарантират надеждна защита и максимален комфорт.

Адрес шоурум: гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92


Сходни публикации

title="MV Agusta Brutale 800 Dragster"
MV Agusta Brutale 800 Dragster
Първи снимки на MV Augusta Brutale Corsa
MV Augusta F3 800 вече е на пазара
Десетте най-лоши и петте най-добри мото-реклами
ABS дебютира в новата гама MV Agusta F4


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*