Hypocrisy, Hatesphere, Diabless – Последни новини за концерта

Hypocrisy, Hatesphere, Diabless – Последни новини за концерта

Броени дни остават до един от най-очакваните концерти за тази година!  Българската дата на  «End of Disclosure Tour 2013» в подкрепа на едноименния последен албум от тази година на легендите Hypocrisy.

Една от най-обичаните шведски death metal банди, начело с една от най-харизматичните фигури на скандинавската сцена – Peter Tagtgren, пристигат заедно с кралете на датския thrash metal, Hatesphere в деня на шоуто. Те ще останат няколко часа след това в зоната на клуба за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта.

Бандите са изключително строги в изискванията си към озвучаване, осветление и видео заснемането на мероприятието! В същото време са скромни в изискванията си към “екстрите” и менюто, включващо различни видове плодове, сандвичи, пици и топли ястия. Останалата част от кетъринга изобилства от кафе, чай, видове млека, сокове, енергийни напитки, бира, „диджестиви” и високо калорични напитки.

В неделя, 22 септември вратите на клуба ще отворят в 20.00 часа, като първи на сцената в 20.30 часа ще се качат родните любимци Diabless. В 21.15 часа кралете на датския trash metal Hatesphere ще стартират първата си изява в България, а в 22.30 часа Peter Tagtgren и компания ще „взривят” столичния Mixtape5.

Както знаете 700 билета, бяха пуснати в продажба на 6 юли, ексклузивно в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Пикадили, Germanos, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп Usit Colors,  магазин ЯКО, На Тъмно, Metal Heaven, касата в НДК, както и онлайн на www.eventim.bg

Оставащите пропуски се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

Важна информация относно пропускателния режим, може да прочетете ТУК

Сходни публикации

title="Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015"
Judas Priest в Арена Армеец на 30 юни 2015
Iron Maiden идват за концерт в България
Aerosmith идват за първи път в България
Безпрецедентно MEТAL ALL STARS шоу връхлита София
Children of Bodom направиха взривоопасен концерт в София


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*