Предложение за брак блокира магистрала

Предложение за брак блокира магистрала

Предложение за брак на моторист привлече вниманието на полицията в Калифорния.
Мартинез „Танк“ Хектор, в конвой с още около 100-тина мотористи се качили на магистралата, която се намира на около 30 км, източно от Лос Анджелис. Първоначално това изглеждало като нищо повече от обикновено групово каране.

Конвоят обаче се разпределил на шосето, така че останалите участници в движението да не могат да се движат свободно и причинил голямо задръстване. Забавяйки скоростта, Мартинез спрял на средата на пътя и помолил приятелката си Пейдж Ернандес, която се возела на седалката зад него, да слезе от мотоциклета. Последван от мощно палене на гуми и импровизирано стънт шоу на един от групата мотористи, паднал на колене и й предложил да се ожени за него. Тя моментално приела без да се замисли дори за миг.

Цялото събитие било заснето и качено в Youtube. Това алармирало полицията на Калифорния и те повдигнали разследване по случая. Според говорител на полицията „Ти имаш свободно течащ трафик. Изведнъж движението спира и хората не знаят какво става, а това е, когато се случват инциденти.“

Сходни публикации

title="Бъди мото мачо, но хитро"
Бъди мото мачо, но хитро
Шпагат върху скутери (и розов потник)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Яка компилация от най-напечените моменти по време на рали (видео)
Един нормален ден за градския транспорт в Куба (видео)


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*