Arctic Cat се завръща на българския пазар

Arctic Cat се завръща на българския пазар

Румънската компания Arctic Land със седалище в гр. Рамнику Валчеа стана официален дистрибутор за България на продуктите, произведени от Arctic Cat (най-младата компания сред “големите” в света на ATV машините, моторните шейни и други аутдор превозни средства).

“Готови сме да посрещнем нуждите на българските клиенти, предлагайки им разнообразна гама от спортни и работни ATV-та, доста конкуретни на пазара. Компанията разполага с качествени, здрави и класни продукти, които предлагат висок стандарт при отлична цена. ATV пазарът в България се разширява с всеки изминал сезон, а същевременно с това клиентите изискват все по-качествени машини и добър сервиз, разбира се – на достъпни цени. Ще се съобразим с всички нужди на българските си клиенти и ще се опитваме да бъдем неотлъчно до тях. Мотивацията ни в тази насока е много голяма заради силния интерес, който клиентите ни показват до момента, и се надяваме, че ще успеем да им предложим най-добрите продукти. Вярваме, че усилията ни ще допринесат за все по-засиленото разпространение на марката Arctic Cat в България”, заяви г-н Богдан Димитриу – мениджър продажби в Arctic Land.

Американската компания Arctic Cat произвежда широка гама спортни и работни ATV машини с двигателни обеми от 90 куб. см до 950 куб. см, като между тях застава и 700-кубиковият дизелов двигател.

Моделите за 2009 г. на Arctic Cat, предлагани на пазара в България, са:
400 H1 4×2/4×4
500 H1 4×4
650 H1 4×4
700 H1 EFI 4×4
Arctic Panther 700 H1 EFI 4×4
Thundercat 1000 H2 EFI 4×4
500 H1 4×4 TRV
650 H1 4×4 TRV
700 H1 EFI 4×4 TRV
Arctic Cruiser 700 H1 EFI 4×4
700 DIESEL 4×4
Arctic Cruiser 1000 H2 EFI 4×4
PROWLER 650 H1 4×4л

Arctic Cat затвърди позициите си на пазара, произвеждайки единственото в света дизелово ATV – 700 TRV Diesel, както и с най-мощните модели – Thundercat 1000 и Arctic Cat 1000 H2 Cruiser. Важен плюс е, че всеки един от изброените модели четириколки е с хомологация за движение по пътищата.

Една от приятните изненади, която ще бъде интересна не само за оф-роуд потребителите в България, но и за компаниите, отдаващи ATV под наем, е представянето на пазара на модела 400 (366) 4×4 и 2х4. Моделът, съответно със задвижване на четирите колела или задния мост, предлага перфектен баланс между цена, качество и мощност.

За Arctic Land:
Arctic Cat се представлявя официално в България чрез румънската компания Arctic Land SLR. През 2008 г., след само 1 година дейност, заради повече от отличните си продажби и постижения, Arctic Land бе номинирана за една от най-добрите дилърски фирми на марката в Европа и взе награда “Златен дилър за Европа”.

За Arctic Cat:
Компанията е един от най-големите производители на ATV-четириколки и моторни шейни, както и прилежащите им части и аксесоари за работна или състезателна употреба. Arctic Cat се нарежда сред най-успешните и най-големи производители на подобни машини в глобален мащаб, а продуктите й се дистрибутират в целия свят.

Сходни публикации

title="Превърнаха Polaris RZR в чудовище с 640 к.с. (видео)"
Превърнаха Polaris RZR в чудовище с 640 к.с. (видео)
Вачков: Започнах състезанията заради бас
Триумф за Ценков и Вачков на рали “Мароко”
Петър Ценков и Младен Вачков ще участват в рали “Мароко”
Победа и две втори места за българите на 18-то рали “Бреслау”


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*