Магаре препъна моторист, 23-годишен е с опасност за живота

Магаре препъна моторист, 23-годишен е с опасност за живота

Вързано магаре препъна мотоциклет в село край Гоце Делчев, двама са ранени, единият от които е приет в „Пирогов“ с опасност за живота.

Инцидентът стана вчера на пътя между селата Жижево и Кочан, община Сатовча. Край селския път пасяло магаре, вързано за крака с въже, което от другия край било вързано за дърво. По едно време на магарето му писнало да пасе все на едно и също място и преминало да търси по-добра паша от другата страна на пътя. За зла участ, когато магарето пресякло, а въжето се опънало, по пътя профучал мотоциклет „Априля“. Той бил управляван от 23-годишния Мехмед Б., който не забелязал въжето. То го закачило за гърлото и свалило от мотоциклета.

При падането Мехмед получил тежка травма на предната шийна област, нараняване на белите дробове и други контузии. Пострадалият, след като е транспортиран до болницата в Гоце Делчев, късно вчера е приет в „Пирогов“ с опасност за живота. Зад Мехмед, на мотора се е возел и 17-годишен младеж от с. Кочан, който е настанен в болницата в Г. Делчев с охлузни рани. На водача на мотоциклета е взета кръвна проба, и двамата пострадали не са носели предпазни каски. По случая в РУП-Гоце Делчев е образувано досъдебно производство.

Сходни публикации

title="Мотори борци, самбисти и джудисти"
Мотори борци, самбисти и джудисти
Младеж загина при нелегални състезания с мотоциклети в Атина
18-годишен издъхна след катастрофа, карал бясно бракуван мотор
38 годишен моторист с опасност за живота
Мотоциклетист загина, друг е ранен при инцидент в Силистра


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*