Бензиностанции ЕКО и Мартин Чой подаряват учебна обиколка на 30 фенове

Бензиностанции ЕКО и Мартин Чой подаряват учебна обиколка на 30 фенове

Бензиностанции ЕКО подаряват на 30 фенове учебна обиколка със суперзвездата Мартин Чой. Уникалната тренировка ще се състои на 22 юли 2012 г.  на пистата за мотоциклетизъм в Долна Митрополия край Плевен.

Късметлиите, които ще усетят тръпката от истинско, безопасно и технично каране на писта заедно с шампиона на България, Европа и Източна Европа, ще са първите 30 регистрирали се ТУК

Участниците ще направят серия от обиколки заедно с Мартин Чой. Всеки от 30-те късметлии ще има шанса да води колоната за една обиколка, след което носителят на над 20 титли от национални, балкански и европейски състезания – Чой, лично ще му даде съвети и ще коментира карането му.

Бензиностанции ЕКО подаряват това преживяване на феновете в рамките на партньорството си с БФМ и училището за мотоциклетисти на Чой – Martin Choy Racing School. Проектът е част от дългосрочната социално отговорна програма на ЕКО „Обади се, като стигнеш!”, която от 2006 г. се развива с практически дейности, насочени към безопасността на всички участници в движението.

Сходни публикации

title="Мартин Чой в кампания за безопасност на пътя"
Мартин Чой в кампания за безопасност на пътя
Стартира „ЕКО мото училище” с Мартин Чой
Карай най-новите мотори YAMAHA на писта!
„Мото Ангели“ помагат на децата във Варна (видео)
Мотори борци, самбисти и джудисти
Най-големият мото фестивал в Европа ще тресе Австрия
Мото протест „Без камиони през почивните дни“


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*