Мартин Чой става лице на Puma – BMW Motorsport

Мартин Чой става лице на Puma – BMW Motorsport

Звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой ще е рекламно лице на PUMA за 2012 година. Партньорството между отбора, за който кара европейският шампион – Prima Build Racing Team, и водещия концерн за спортни стоки беше обявено днес в офиса на PUMA в София. През следващия сезон 27-годишният софиянец ще промотира новата колекция BMW Motorsport на PUMA.

„Щастливи сме да анонсираме партньорството ни с Мартин Чой. Надяваме се, че ще продължава все така да трупа успехи, с което ще допринесе за популярността на марката ни в този сегмент – моторни спортове. Лично за мен, сред основните причини да изберем именно Мартин за наш партньор, са неговата позитивна нагласа и професионализъм. За „Пума” е изключително важно да си партнира с хора, които носят веселото и положително настроение в себе си”, заяви Сава Бобчев, управител на “Пума България”.

„Благодаря на хората от „Пума” за това, че оценяват огромните усилия, които влагаме в подготовката за състезанията и на пистата. За мен и отбора ни тяхната подкрепа е пореден стимул да продължаваме да се развиваме и да гоним високите си цели”, каза Мартин Чой. През 2011 година Чой, който кара мотоциклет BMW S 1000 RR, спечели три престижни титли – националната, на Източна Европа и от европейския шампионат „Алпе Адрия”. От общо 16 състезания, той победи в 12, веднъж беше втори, а три пъти – трети.

„Радостен съм, че с нашия тим ставаме част от глобалното партньорство между PUMA и BMW. През 2011 година Мартин постигна забележителни резултати, които го правят един от най-успешните български спортисти в момента и е чудесно, че това се забелязва от все повече хора и авторитетни фирми. За нас е чест, че ще си партнираме със световна марка като PUMA, заяви Михаил Иванов, мениджър на Prima Build Racing Team и съотборник на Чой.

Сходни публикации

title="0.7 секунди разделиха Мартин Чой от победата в Чехия"
0.7 секунди разделиха Мартин Чой от победата в Чехия
Мартин Чой най-бърз в първия ден в Риека
Кой с какво на мотосалон София 2015
Битка на титани: Bugatti Veyron Vitesse vs Lambo Aventador vs BMW S1000RR (видео)
Започна производството на BMW R nineT
Фолк диви се кълчат около мотора на Чой
2013 BMW F800GS Adventure


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*