Изпускателни системи от MIVV за Honda

Изпускателни системи от MIVV за Honda

Марката MIVV показа изпускателни системи за Honda CBR600F. За семейството на този мотоциклет има пет варианта на ауспуси – X-Cone, GP, SUONO, Ghibli и Double Gun, които са от различни материали и дизайн.

Double Gun е къс, агресивно изглеждащ ауспух от титан. Ghibli е направен от неръждаема стомана, като отчасти е направен ръчно. Suono също е от неръждаема стомана, но в комбинация с карбон. GP е най-спортният от всички, като може да е от титан или от карбон. X-Cone пък е от неръждаема стомана с карбоново покритие.

Всички изпускателни системи увеличават максималната мощност на мотоциклета в зависимост от модела – от 0,6 до 3,5 к.с., а също способстват за увеличаване на въртящия момент от 0,4 до 1,9 Нм. Най-добри показатели по увеличение на въртящия момент и мощността има модела Suono. Той обаче не намалява теглото на машината, защото тежи 2 кг, колкото е и оригиналният ауспух на машината. В някои изпълнения даже става 2,2 кг. Намаление на теглото се получава от Double Gun, който в зависимост от изпълнението пести между 400 и 500 гр.

Сходни публикации

title="Кой с какво на мотосалон София 2015"
Кой с какво на мотосалон София 2015
Първи мото салон в София
2015 Yamaha MT-09 Tracer
Harley-Davidson Road Glide за 2015 г. се появява с гръм и трясък
Продават състезателен мотор Honda на 0 км.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*