LOOP Elevation „отваря“ онлайн магазин за билети, ваучери за транспорт и къмпинг

LOOP Elevation „отваря“ онлайн магазин за билети, ваучери за транспорт и къмпинг

LOOP ELEVATION Festival предоставя за първи път възможност на всички, желаещи да посетят фестивала, да закупят билети за събитието, ваучери за транспорт и къмпинг зоната от специално създадения за това онлайн магазин на официалния сайт на фестивала. Магазинът „отваря врати“ на 11 май! Адресът е shop.elevation.bg и ще бъде активен утре!

Феновете на Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MCs ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес. Меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за траснпорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог. Феновете ще могат да избират между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт в зависимост от това дали искат да посетят събитието за един или два дни. Броят на ваучерите е ограничен и крайният срок за закупуване е 10 юни.

За любителите на преживявания под звездите има осигурена къмпинг зона. За нея трябва да се попълни резервационна форма, за което ще намерят точни указания и инструкции в онлайн магазина. Наемът на място във фестивалния къмпинг за една палатка е 20 лева за двете вечери (към всяка палатка, могат да се регистрират максимум четирима души). Организаторите няма да осигуряват палатки за къмпингуващите.

Къмпингът ще бъде разположен до зоната на фестивала, където ще има и осигурен паркинг за всички пребиваващи. Предвиденото пространство е равно, тревисто поле, подходящо за опъване на палатка. Територията за къмпинга е осигурена благодарение на Община Разлог.

Още подробности очаквайте в най-скоро време!

Сходни публикации

title="Behemoth са следващата група, потвърдила участие в Loud Festival 2012"
Behemoth са следващата група, потвърдила участие в Loud Festival 2012
MOTO BG предлага работа на фестивала LOOP Elevation 2011
Loop Elevation: тържествата на открито започват от 1-ви юни!
Любимци на Путин идват у нас


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*